Om os

Hvem er vi og hvad laver vi?

Vi er en virksomhed der udbyder folie-tryk på tekstil, som bodystocking, t-shirts, arbejdstøj og meget andet. Vi har også et voksende udvalg af baby- og børnetilbehør, såsom nussebamser og suttesnore, samt diverse dekorationsgenstande til hjemmet.
Her på vores webshop kan du bestille sjove tekster vi fortrykker, du vælger blot den farve du vil ønsker. Derudover kan du også selv skrive din egen tekst som vi så trykker til dig, på dit ønskede tekstil.
Vi sælger også til erhvervskunder, dog vil vi gerne i en direkte kontakt med nye kunder af denne type, da brancheerfaringen fortæller os, at det giver os en bedre forståelse for virksomhedens eget design og de behov og ønsker de har. 
Vi sælger også standard ting som CVR-nr. tryk til egen montering på bilen og herudover laver vi også tryk til kontorer, vinduer, skilte og biler.  

Vi vægter højt at levere den højeste kvalitet til vores kunder til den bedste pris.
Referencer til firmaer som vi har leveret produkter til, finder du her

 

Historien om Jmctryk

Marianne og Jan stiftede Jmctryk i 2008, som en lille hobby virksomhed. Det hele startede da Marianne overtog alle maskinerne fra hendes søster, da hun flyttede til Ærø for at åbne butik.

Der gik ikke længe for virksomheden voksede. Bodystockings med sjove tekster var et hit og det var livet som selvstændig heldigvis også for ægteparret.
Passionen drev dem årligt ud på de store markeder, bl.a. Hjallerup Hestemarked og Vorbasse marked, hvor standpladsen groede år for år, i takt med køen som tit gik hele vejen ud af teltet.

I 2014 bestemte Marianne sig for at få hjælp til at integrere en webshop på Jmctryk.dk, som på daværende tidspunkt kun var en almindelig blog og hjælpen var hurtig fundet. Sandra - multimedie design studerende fra omegnen, fik til opgave at lave en hjemmeside som kunne vise nogle produkter frem. Den del blev hurtigt lavet om til en webshop, og allerede en måned efter kunne kunder bestille nogle af de bedst solgte tekster på webshoppen. 

Webshoppen var meget primitiv til at starte med, og der var kun de mest nødvendige ting på, men hurtigt voksede den sig stor med flere og flere produkter. 

I dag har webshoppen fået en størrelse der kræver en helt anden platform. Webshoppen kan nu rumme langt flere produkter og er hurtigere samt bedre for kunderne at navigere rundt på. 

Alt i alt har virksomheden haft fart på siden hjemmesiden blev lanceret, og der er kommet mange flere spændende produkter til.